Winkelmand

Sluit
KOM ONZE NIEUWE COLLECTIES BEKIJKEN IN ONZE SHOP TE AALST!

Levering - verzendingen

Leveringstermijnen zijn afhankelijk van het gekozen type verzending. Wij bieden de volgende soorten verzendingen aan:

  • In de winkel afhalen: 3 - 5 werkdagen - GRATIS  
  • Standaard levering aan huis: 2 - 3 werkdagen - 5,95 EUR 
  • Express thuis: Volgende werkdag (bestellingen voor 14:00) - 9,95 EUR 

Leveringstermijnen starten 24 werkuren na de datum van aankoop. Weekenden en feestdagen tellen niet mee voor de leveringstermijn. Nationale, regionale en lokale feestdagen worden in acht genomen, evenals die van de markt waar ons magazijn/logistiek centrum is gevestigd.  

Tijdens de solden periode, promoties en speciale acties kunnen de verzendingen vertraging oplopen. Bovendien zou het kunnen dat verzending niet mogelijk is. Mogelijke vertragingen bij de verzending kunnen verschillende redenen hebben, zoals het aanpassen van producten op maat, onvoorziene omstandigheden, overmacht en wanneer het leveringsgebied afgelegen is. 

Tenzij er zich omstandigheden voordoen ten gevolge van het aanpassen van producten op maat, of onverwachte of buitengewone omstandigheden, sturen wij u de bestelling binnen de termijn die op de website wordt aangegeven voor de gekozen verzendingswijze, en in elk geval binnen de maximale termijn van 30 dagen na de datum van de bevestiging van de bestelling. Als u na het verstrijken van de vastgestelde termijn uw pakket niet hebt ontvangen, neem dan contact op met onze Afdeling Klantenservice. 

Om veiligheidsredenen garanderen wij geen verzending naar postbussen, hotels, Apart-hotels, residenties, toeristische appartementen, transportbedrijven, logistieke platforms en / of soortgelijke.

Nederlands nl