Winkelmand

Sluit
KOM ONZE NIEUWE COLLECTIES BEKIJKEN IN ONZE SHOP TE AALST!

Hoe bestel ik mijn bril online?

Welk montuur moet ik kiezen?

De eerste stap richting het bestellen van jouw nieuwe bril, is het kiezen van het montuur. Wil je een optische bril of toch liever een zonnebril? Op onze website vind je tal van monturen in verschillende kleuren en vormen.
Unifocaal of multifocale glazen? Een veelgestelde vraag. Simpel uitgelegd kies je voor unifocale glazen als je enkel hulp nodig hebt bij het ver zien of het dichtbij zien. Een veelvoorkomend voorbeeld is bijvoorbeeld een leesbril. Heb je hulp nodig bij zowel ver én dicht? Dan kies je voor multifocale glazen. 

Cylinders nodig in jouw glazen? Geen enkel probleem voor ons, duid ook deze optie aan bij het selecteren van jouw bril.

Verder kan je kiezen voor heel wat extra's. Zo kan je jouw glazen laten verdunnen, wat voor extra comfort zorgt tijdens het gebruiken van jouw bril. Ook kan gekozen worden om jouw bril uit te rusten met meekleurende glazen, getinte glazen of glazen met een blue coating die jouw ogen beschermt tegen het blauwe licht van beeldschermen.
Vergeet zeker niet uw voorschrift up te loaden alvorens het bestellen. Zo ben je er zeker van dat uw bril de juiste sterkte heeft.
Na het samenstelling van jouw nieuwe bril, rest alleen het afrekenen nog! Ook dit kan volledig online gebeuren, zodat je geen tijd verliest. Na het bestellen van jouw bril, gaan onze opticiens aan het werk om jouw nieuwe bril samen te stellen. 

Nederlands nl